dissabte, 11 de setembre del 2010

Etapa 11: Saragossa - Alagón , 280810




A la Asociación de Amigos del Camino de Santiago de Saragossa (c/ San Vicente de Paúl,1 Entlo. /www.peregrinoszaragoza / tel. 976 292 605) hi trobareu gent sempre disposada a donar-vos un cop de mà. Prop d'allí shi troba l'alberg juvenil (Albergue juvenil Zaragoza / c/Predicadores 70/ 976 28 20 43), on fan un preu especial pels peregrins, d'uns 16 € la nit més un esmorzar.

Cal anar a cercar el riu Ebre i vorejar-lo a contracorrent per sortir de la ciutat.El riu ens farà de guia, ja que no no hi ha fletxes grogues per la ciutat. Cal reseguir-lo de ben a la vora, evitant allunyar-nos d'ell, sobretot a l'alçada de l'estació de tren Delícias on ens veuríem duts cap a la sortida però per l'autovia.
Per tant, seguint riu amunt cal anar a cercar l'inici de les fletxes, que les trobem un cop hem passat pel Polisportiu del Ebro, que des d'allí s'agafa la carretera que va cap a Monzalbarba.

El trajecte és força plàcid. Un cop passat Monzalbarba s'hi arriba a Utebo, un poble agradable de creuar. Després succeseix Sobradiel, amb l´'església dedicada a Sant Jaume. Seguim fins a Torres de Berrellén fins arribar com a final d'etapa a Alagón.
A Alagón no hi ha cap alberg, però sí un hostal on fan un preu especial pels peregrins (15€ la nit), que es diu Hostal Carmen i el trobareu a la Calle del Portillo -que és molt petita- amb el carrer Carrera de Caballos.



Ver mapa más grande

No és senzill saber cap on has de marxar,
pren la direcció del teu cor.
Mai no és massa tard per tornar a començar,
per sortir a buscar el teu tresor.

(Sopa de Cabra, "Camins")

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada