diumenge, 14 de març del 2010

Etapa 1: Barcelona - Terrassa, 130310



Inici del Camí a les 7.15 carrer Independència amunt, amb la motxilla a l'esquena. El Camí passava per trovar l'origen del GR a Montbau per creuar Collserola, pensant que faria via si trencava pel barri del Carmel per arribar aquest punt, sense reparar que em podria perdre, només començar, en la meva pròpia ciutat. Un veí del Carmel, el Sr. Josep Mª, es va convertir en la primera llum del Camí en auxiliar-me en el meu enclavament dins el tortuós barri, acompanyant-me fins el Mercat, on hi havia sortida directe cap a la Ciutat Sanitària de la Vall d'Hebró.

Ja fent fent camí pel GR, els efectes de la nevada històrica que havia caigut el passat dia 8 de març es deixaven veure: una gran quantitat d'arbres interrompien el pas constantment a la gent que transitava a peu i amb bicicleta pels camins.
La ruta em va portar amb gran sorpresa cap a la preciosa Ermita de Sant Medir, a 10 minuts de Can Borrell, on l'olor a butifarra i carn a la brasa a quarts d'onze feia despertar encara més la gana, que vaig reprimir per seguir fent via per arribar a Sant Cugat, on vaig fer parada al Monestir. Sortida de Sant Cugat per l'Avinguda Francesc Macià enfilant cap a l'estació de Sant Joan, deixant al pas el Car i el Col.legi Viaró, RTVE, HP i el Col.legi Japonès, seguint les senyals en direcció cap a Les Fonts de Terrassa. Des d'allí, només calia cobrir el darrer tram fins a Terrassa.


Ver mapa más grande

Peluqueras y soldados,
no hay sitio para los dos,
mi daikiri blues en la noche del sábado
para mojarte los labios.
Mi daikiri blues en la noche del sábado,
para mojarte los labios...
(Quique González,"Daikiri blues")

3 comentaris:

  1. Desde aquí a Santiago ya es todo bajada ...

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. EIIIIIIIIIIIIIII!!!!

    Quina il·lu charlie!!!

    Molt bona pensada i una iniciativa genial!!!!

    BON CAMI, PEREGRINO!


    gLòRiA ;)

    ResponElimina